Ако си падате по астрономията, икономическите симове или просто обичате да поглеждате по-често нагоре към звездите, то вероятно анонса на Solar Expanse на полското студио Jutsu Games, ще ви зарадва.

Съчетавайки стратегия, икономика и мениджмънт сим елементи, Solar Expanse ви поставя в ролята на ръководител на голяма корпорация, една от многото, тръгнали да изследват космическото пространство. Вие ще трябва да влезете в състезание с други подобни корпорации, решили да оставят следа и да намерят ценни ресурси на планетите в слънчевата ни система и отвъд нея. И разбира се времето не е ваш приятел в случая, така че ще е нужно да планирате внимателно своите действия, да правите така че ракетите ви да не спират своите полети, да отключвате нови технологии, като откривате непознати за света неща.

По пътя към колонизирането на поредната планета или луна, вие ще подписвате договори и ще се грижите за това те да бъдат изпълнени в срок в опит да разраствате своето влияние и печалби. Ако ваш съперник вече се е установил на място, на което сте искали да се развява знамето на вашата корпорация, винаги можете да играете не по правилата и да пуснете към базата му един астероид. И пътешествието ви няма да бъде ограничено от края на Слънчевата система, тъй като ще може да придвижвате своите звездни кораби към милиони „реални и генерирани системи“, обещават създателите на играта.

Solar Expanse излиза за персонални компютри в Steam тази година.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари