Този уикенд се провежда Quakecon at Home, където Bethesda и сродните им студиа представят това, което предстои да излезе в близко бъдеще. Тук бяха и хората от Zenimax Online Studios, които анонсираха нов експанжън за The Elder Scrolls Online, който продължава линията на Dark Heart of Skyrim. Stonethorn, както е и името на въпросния експанжън е Stonethorn, допълнение, което продължава вампирската връзка в ESO. Заедно с този анонс беше даден и старта на безплатен период на игра за потребителите на PC, Xbox One и PS4, който ще продължи до 19-ти.

Епичният кратък трейлър ни отвежда към мрачния замък на вампирите, където нашите герои явно трябва да спрат чудовищна вампирска конспирация, а освен неживите, прилепи и тайнствена машина, виждаме върколаци, мощен бос в лицето на женски вампир и създание, излязло от самия мрак.

Dark Heart of Skyrim е едногодишен проект, който беше обявен в началото на тази година и започна с появата на две нови тъмници и Harrowstorm, въвеждащото допълнение тук, последван и от първия експанжън с името Greymoor.

„Изправете се срещу надигаща се заплаха и разкрийте чудовищна тайна с Касъл Торн и Каменната градина, две предизвикателни тъмници, които продължават едногодишната сага. След години в изолация, мистериозната лейди Торн събира смъртоносна армия зад стените на древен замък. Сберете своите съюзници, атакувайте портата на замъка и спрете Легиона преди да се е отправил към Западен Скайрим“, гласи анонса на експанжъна, който излиза на 24.08.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари