Daedalic Entertainment и ONE-O-ONE GAME анонсираха датата на излизане на тяхната игра The Suicide of Rachel Foster с нов трейлър към играта.

Играта представлява мистерия, разглеждаща сериозни теми, като тази за самотата и отчуждението и справянето с травмите от миналото. В The Suicide of Rachel Foster влизате в ролята на Никол, дъщерята на Ленърд, бивш собственик на хотел. Десет години преди събитията, описани в играта, майката на Никол отвежда далеч от Ленърд своята дъщеря, след като разбира, че нейният съпруг има връзка с Рейчъл, която освен това е и бременна.

 

„Днес, когато и двамата ѝ родители вече са покойници, Никол се надява да изпълни последната заръка на своята майка – да продаде хотела и да компенсира близките на Рейчъл, която се самоубива при загадъчни обстоятелства. Тя се завръща в хотела с адвоката на семейството, за да бъде направена оценка на рушащата се сграда. Внезапно обаче времето се влошава и Никол остава в огромната планинска хижа, където намира подкрепа в лицето на Ървинг, млад агент от Федералната агенция на САЩ за справяне с извънредни ситуации FEMA, с който я свързва радиотелефон. С помощта на Ървинг, Никол започва да разследва подробностите около смъртта на Рейчъл, която се оказва далеч повече от това, което хората от долината знаят. История за любов и смърт, в която меланхолията и носталгията се смесват във вълнуваща приказка за духове“, гласи анонса на играта, която излиза в Steam на 19.02.2020.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари