Анонс на Viking Vengeance

0
167

Независимият разработчик Lowpoly Interactive анонсира своята нов игра Viking Vengeance, която трябва да направи своята премиера в Steam по-късно тази година. Играта се отличава с визията си и меките си цветове, като, както може да се очаква ролевата игра с вертикална перспектива на камерата ще ви запознае с група кръвожадни викинги.

Сюжетът е концентриран около неспиращото противопоставяне между езичниците от север и Свещенската римска империя – две фракции, водили битки в продължение на столетия. Тъмните векове заварват двете фракции на крачка от мирно споразумение, когато враждата помежду тях се възобновява и този път, битката ще е тотална, тъй като и двете страни са убедени, че самите техни богове са на тяхна страна и само пълното унищожение на другия, ще ги омилостиви.

Главният герой във Viking Vengeance е викинг, който е пленен от ордена на Тамплиерите като дете. Израсъл с мисията да се превърне един от тях, когато пораства, той се опълчва на рицарите и оглавява викингите в борбата им срещу Тамплиерите. Вашата мисия ще е да намерите древно оръжие и да промените съдбата на вашия народ.

Играта ще предложи няколко основни класа, между които берсерк, вещер и защитник. Ще може да увеличавате нивото си, както и благодарение на ковача в играта – своето снаряжение. Освен това, ще може да избирате своя бог, привиквайки го в битка и плащайки своя дан към него, принасяйки в жертва кръвта на своите врагове. Ще може да посетите няколко различни локации, а старите божества ще направят така че никога да не умирате истински. След всяка една подобна мнима смърт обаче, ще трябва да направите избори, всеки от тях със своите негативи или положителни страни, така че внимавайте в това, което решавате, тъй като изборът ви може да има трайни последици за прогреса и успеха ви в играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари