Анонс на Warhammer Online: Wrath of Heroes

0
17

BioWare и Electronic Arts анонсираха Warhammer Online: Wrath of Heroes – безплатна (в смисъл Play4Free) PvP игра, която се прави по мотиви от Warhammer Online: Age of Reckoning.

Warhammer Online: Wrath of Heroes има скромната цел да се превърне в следващия етап от развитието на жанра, предоставяйки на играчите безплатни арени за люти PvP сражения.В играта участват 18 играча, разпределени на три отбора. Използват се персонажи, оръжия и местности от Warhammer Online.

Идеята е сраженията наистина да са бързи – геймърите могат да сменят още по време на битка своите герои, да излизат от отбори и да правят нови съюзи. Но не е задължително да прекарвате дълго време с Warhammer Online: Wrath of Heroes, за да сте сред най-добрите. Геймплеят е направен така, че да може да играете докато сте в обедна почивка. Разбира се, нищо не ви пречи да си правите дълги маратони заедно с вашите приятели.

Ако PvP игрите са ви в кръвта можете да се регистрирате на официалния сайт, за да получите покана за участие в закритите бета тестове. Warhammer Online: Wrath of Heroes се разработва за РС и ще бъде пусната безплатно в Северна Америка и Европа през есента на 2011.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за