Разработчикът на God of War, Santa Monica Studios, пусна нещо ново за една от най-добрите игри през 2018 година. Става въпрос за пач, който увеличава значително производителността и е предназначен за PlayStation 5 конзолата.

В блог публикация става ясно, че безплатният пач ще замени двата графични режима, които бяха приложени при PS4 Pro версията – режим за производителност и режим за по-висока резолюция. Новата настройка по подразбиране ще предлага най-добрата възможна комбинация между двете.

Кратос никога не е изглеждал толкова добре

На PS5 God of War ще предлага режим на подобрена производителност с 4K резолюция И 60 кадъра в секунда (Enhanced Performance Experience). Разбираме още, че и оригиналния графичен режим от PlayStation 4, в който се предпочита резолюцията, е наличен под името “Original Performance Experience”. Там се предлага 4K резолюция чрез “Checkerboard” рендериране на изображенията и 30 кадъра в секунда.

При тази техника на формиране на картината, във всеки кадър има 50% новорендерирани пиксели и 50% микс от вече рендерирани и препрожектирани пиксели, заедно с мащабирани пиксели, които да довършат финалния кадър.

Определено си струва да си изтеглите този пач и да пробвате играта отново. Разликата е значителна

Другото интересно от студиото е, че то търси да наеме нов арт директор за мистериозен предстоящ проект, който не е свързан с God of War.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари