Безплатната версия на Star Trek Online дебютира на 17 януари

0
9

Феновете на легендарния сериал Стар Трек имат повод за радост, тъй като безплатният вариант на онлайн играта по него ще стартира на 17 януари. Малко след края на коледните и новогодишните празници Star Trek Online ще заработи по модела „free-to-play”, предаде Digital Trends.

Безплатният достъп до заглавието на Cryptic Studios ще бъде отворен за всички фенове на фантастичния франчайз. Геймърите ще могат да пътуват до всички легендарни места, които са видели на телевизионния екран без да изхарчат и стотинка.

След 17 януари играчите ще бъдат разделени на две категории. Тези, които не плащат ще имат сребърно членство, а хората със златна членска карта ще трябва да превеждат месечна такса. Геймърите с безплатна регистрация ще могат да се насладят на по-голямата част от вселената на Star Trek Online. За тях ще са достъпни всички сектори, мисии, раси, седмични епизоди и гилдии.

Хората със сребърно членство ще виждат реклами, а за тях ще има и ограничения в инвентара и характеристиките на героя. Те ще трябва да купуват жетони за ползването на някои от допълнителните услуги в света на онлайн играта.

Геймърите, които са на платен абонамент ще стартират с по-добри характеристики и кораби. По този начин те ще прогресират по-бързо от хората със сребърен достъп. Играчите със златни членски карти получават и неограничен достъп до форумите на играта и вградената чат система. Логично, на тях няма да им се налага да гледат реклами.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за