Безплатните игри този уикенд: Day of Infamy и Ghost Recon: Wildlands

0
21

Day of Infamy, един от най-новите военни шутъри, придобили известност напоследък, ще е безплатен за ограничен период от време. New World Interactive обявиха, че безплатното промо стартира днес и ще продължи до понеделник. Освен това, по време на безплатния „уикенд“, както сега регистрираните, така и тези, които се включат, ще получат двойни XP точки.

Освен това, промоцията съвпада с ново обновление за заглавието, което заедно с ред по-дребни характеристики ще въведе и нова карта – тази на Британия.

И разбира се, това не е единствената безплатна промоция тези дни. Ubisoft също организира подобна акция за Ghost Recon: Wildlands. Безплатният уикенд стартира също днес и продължава до понеделник, като геймърите, които се включат тук ще получат достъп до пълната игра и всички фракции в нея. Офертата е валидна за PC, PS4 (при положение, че имате PlayStation Plus абонамент) и Xbox One, като за майкрософтската платформа ще ви е нужна Xbox Live Gold регистрация. По време на самия период, играта ще е с намалена цена, така че, ако ви харесва това, което виждате, ще може да се сдобиете със заглавието на половин цена. Офертата ще важи до 23.10 за Uplay PC, PS4 и Xbox Live Gold. Акцията е свързана с въвеждането на новия deathmatch 4v4 режим Ghost War, който ще е достъпен за всички. Ако решите да закупите играта по време на безплатния уикенд, прогресът ви ще се пренесе безпроблемно. Повече може да откриете на сайта на Ubisoft.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за