Безплатно DLC за DC Universe Online

0
18

От Sony Online Entertainment потвърдиха, че играчите в DC Universe Online ще имат шанса да се „бият за светлината“ на 6 септември безплатно. Това се отнася за „всички активни DC Universe играчи в Щатите“, като останалата част от света очевидно е под въпрос. Първоначално пакетът бе анонсиран през юли на цена от $9.99, но от SOE решиха DLC пакета, с Green Lantern да бъде напълно безплатен „като начин да се отблагодарим на лоялните си абонати.“

„Представяйки легендата на DC Comics Green Lantern и седмият power set (светлина) „Битката за Светлината“ ще позволи на играчите да се присъединят към The Green Lantern Corps или Sinestro Corps, помагайки за опазване баланса във Вселената“.

В пакета има 3 нови сценария:

S.T.A.R. Labs – Зелените и Жълтите фенери ще трябва да сключат кратко примирие, защото Brainiac е проникнал в лабораторията с цел откриване на източника на сила, от който черпят енергия пръстените им.

Sciencells Prison – Планетата на Зелените фенери Оа е застрашена от внезапен бунт в затвора Sciencells Prison. Героите ще помагат на Guy Gardner в предотвратяване на бунта, докато злодеите ще спомагат за неговото осъщестяване, с цел освобождаване на Lyssa Drak от изумрудения й затвор.

Coast City – Играчите ще трябва да си разчистят пътя през „Града без Страх“ за да стигнат до летище Ferris – домът на Hal Jordan. Там ще протече и грандиозен сблъсък с Червените фенери за „спасяването на града и Вселената“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за