Без зареждащи се екрани в новия God of War

3
404

Sony не престава да ни дава информация за новия God of War и това е страхотно, защото си личи, че хората от студиото в Санта Моника са се потрудили здраво за следващото приключение на Кратос. Новото видео към играта е дневник, който разкрива моменти от работата по God of War. В него се запознаваме с директора на кинематофрафията Дори Арази, който разкрива, че няма да видите и един зареждащ се екран по време на играта. Звучи чудесно, нали?

Освен това, в отделен материал за Daily Star, директорът на играта Кори Барлог споделя, че тя няма да идва с фото-режим, което е леко разочароващо, имайки предвид страхотните природни картини и всички тези митични същества, които са се постарали Sony да пресъздадат. Но такъв може да се появи след дебюта на God of War. „Фотографският режим трябва да е направен наистина добре. И напоследък хората вдигнаха сериозно летвата тук. В тази връзка, самият аз не искам да обещавам много сега, но си мисля, че трябва да направим нещо наистина яко по въпроса“, споделя Барлог.

Ако искате да видите и другото видео, което излезе тази седмица, може да погледнете тук.

God of War излиза за PS4 на 20.04.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
Няма значениеозоКоментатор Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Коментатор
Коментатор

Нищо не разбрах. Какви зареждащи се екрани, какъв фото-режим…

Няма значение
Няма значение

След като диалозите свършат, нямаш екран да ти зарежда играта, а си продължаваш нормално и си играеш. Няма прекъсвания, това е. Обясняват колко трудно са направили играта, но мен това не ме интересува ако е пълна боза. Като повечето игри, висящи на стара репутация.

озо
озо

още 1 месец…малиииииии