Изминаха почти три години след първоначалното разкриване на Death Stranding на E3 2016, а предстоящият проект на Kojima Productions все още е обвит в тайна, особено когато става въпрос за очакваната дата на издаване. Говорейки за това, скорошното изявление на дизайнера на играта Хидео Коджима може да означава, че феновете може да чакат дори по-дълго, отколкото са очаквали за старта на ексклузивната PlayStation игра.

По време на неотдавнашна дискусия в Twitter между Коджима и Джо Пена – това е режисьорът на предстоящия филм Arctic – последният попита дали ще получи шанс да играе Death Stranding, за която основателя на Kojima Рroductions споменава в предишен туит. За съжаление обаче дизайнерът на играта каза:

„Ще отнеме известно време“

Това показва, че не само Пена ще трябва да чака издаването на Death Stranding, но и геймърите като цяло.

За тези, които не знаят, в Arctic играе актьорът на Death Stranding Мадс Миккелсен. Коджима по принцип има традиция да използва социалните медии, за да популяризира проектите на тези, с които той си сътрудничи. Изглежда, че това е начин Коджима не само да покаже уважение към своите съмишленици, но и да подчертае някои от темите в рамките на Death Stranding, както Норман Рийдъс веднъж заяви в интервю, че играта съдържа „елементи на социалните медии в нея“.

Уви, това не ни доближава до разбирането точно кога официално ще бъде издадено заглавието.

Не много отдавна беше разкрито, че първите два часа на Death Stranding са били показани на Guerrilla Games, разработчик на Horizon Zero Dawn, като краткото представяне показва, че все още има да се направят доста неща преди завършването на играта. Добавете към това с факта, че Коджима вече подсказа, че може да е „известно време“, преди Death Stranding накрая да излезе, и има голяма вероятност феновете да чакат премиерата и след 2019 г.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за