Бетата на Diablo 3 ще се появи до 4 месеца

0
33

Във финансовия си отчет снощи Activision-Blizzard споменаха, че бетата на Diablo 3 ще започне в 3-та четвърт на тази година. В по-голяма точност става въпрос за периода между 1-и юли до 30-и септември. Самата игра вече e почти завършена и преди седмица е започнал вътрешния тест из офисите на Blizzard.

Датата за излизане на пълната игра все още не е ясно. Първоначалното становище на компанията от Blizzcon 2010 е, че Diablo 3 ще се появи около 6 месеца след старта на бета теста. Това все още е възможно, ако се има предвид, че президента Mike Morhaime спомена на финансовия отчет, че се надява да успеят да вмъкнат играта в 2011-а година. Ако качеството не е достатъчно, обаче, ще се наложи да остане за началото на 2012г.

Из останалите новини от конференцията се разбра, че популацията на онлайн ролевата игра World of Warcraft е паднала на 11.4 милиона, или с други думи 600 000 човека по-малко от последното „преброяване“.

Bobby Kotick каза, че в идните седмици ще се появи информация за бъдещата Call of Duty игра. За да не остане тя незабелязана той обеща „най-голямата маркетингова компания, която сме правили“.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари