Бетата на Minecraft Earth е вече достъпна и за Android потребителите

0
511

След Niantic Games, Microsoft също иска да представи своя игра с добавена реалност за смартфони. Играта Minecraft Earth бе достъпна за iOS устройства като затворена бета от известно време. Сега обаче тя се „отваря“ и за собствениците на Android мобилни устройства. Любопитните вече могат да се регистрират в сайта на играта и да очакват да бъдат одобрени.

Minecraft Earth заимства много от геймплей дизайна на Pokemon GO. Геймърите използват стилизирана карта на света, обикаляйки го и търсейки съкровища. Можете да откриете строителни материали и скинове, които да ползвате във втората главна част от играта. В режима на добавена реалност и с помощта на приятели можете да редите традиционните Minecraft блокчета и да създавате уникални творения през дисплея на телефона. Minecraft Earth беше представена през юли, заедно с анонса за провеждането на бетата. Тя ще е активна още доста време, през което Mojang продължава да я допълва с функции. Не е ясно кога играта ще бъде официално издадена в App Store и Google Play каталозите.

Android потребителите могат да се запишат за възможност да участват в бетата през сайта на видеоиграта. Изискванията са те да са на възраст над 18 години и да имат устройство с Android версия поне 7 (Nougat). Нужно е и да имате Microsoft или Xbox профил, за да довършите регистрацията и да посочите къде живеете. Ако не ви изберат за бетата, все пак ще получите специален скин при издаването на Minecraft Earth.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за