Бета покани за Diablo 3 за пресата и фен сайтове

0
14

Наскоро в Twitter се появи съобщение от един от старшите редактори на популярният сайт CNET Rich Brown, който се похвали, че днес е получил покана за бетата на Diablo 3 в електронната си поща. След дълго мълчание и мъчение от страна на феновете на играта, Brown потвърди, че Blizzard просто са поискали потребителското му име в Battle.net, с цел да му пратят покана в момента, в който стартира бетата на играта.

Почти моментално от Blizzard потвърдиха, че са започнали разпращания към много от големите сайтове за игри и информационни технологии, с цел компанията да прати покани и на тях, а преди броени часове гиганта раздаде и покани на екипите на фен сайтовете на играта.

Миналата година се случи същото със Starcraft 2, където големи имена в индустрията получиха ключовете си с 3-4 седмици по-рано. Ако Blizzard продължат да спазват сроковете си то това означава, че към средата или края на месец септември тестът най-сетне ще стартира, заливайки света с информация за дългоочакваното заглавие.

Междувременно компанията пусна галерия със снимки от собствената си история по случай 20-годишнината на Blizzard Entertainment. В нея може да видите как е започнала компанията през вече далечната 1991г. и да се порадвате на невероятните прически и технологични джаджи, с които са разполагали гейм компаниите навремето.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за