Бивши разработчици на Dying Light представиха своята първа игра

0
307

Creepy Jar представиха своята първа игра – Green Hell – сървайвъл хорър с перспектива от първо лице, което ще ви отведе на отдалече остров, където ще трябва да оцелеете, използвайки своята находчивост и инстинкти за оцеляване.

Това, което е нужно да се отбележи за Creepy Jar е това, че студиото е съставено основно от хора, работили в Techland и имащи зад гърба си проекти, като Dying Light, Dead Island и Nail’d.

Вие бивате изоставен на самотен остров, намиращ се в амазонските дъждовни гори, където трябва бързо да се аклиматизирате към враждебния климат, флора и фауна. Заедно с това ще се сблъскате с местното население и ще трябва да решите бързо, дали този срещу вас е враг или приятел. Особено внимание е обърнато на реализма на процеса по оцеляване, като джунглата реагира по естествен и органичен начин, а вие ще трябва да се пазите от паразити и инфекции.

Играта влиза в Steam Early Access на 29.08, като предложената версия тук ще включва половината от картата, петима врагове, основни механики, като тази по оздравяване, както и озвученото ръководство на историята.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари