Безспорно, Half-Life е една от най-добрите игри на всички времена, спечелила всички възможни награди. Някои геймъри дори считат, че първата част от приключенията на Гордън Фрийман е дори по-добра от епохалната втора част. Това мнение споделят не само геймърите, а и разработчиците.

В края на миналата седмица бившият специалист на Valve Кайл Джордж, който навремето работеше върху хитове като Team Fortress 2 и Portal 2 представи модификация за оригиналния Half-Life, която според неговите думи „Ще върне играчите в златния век на шутърите от първо лице“. Новият голям мод се нарича C.A.G.E.D. и ще се появи в Steam още този месец.

Кайл Джордж сподели, че модът съдържа не само много оригинален сюжет, но и уникален саундтрак на култовата Lazerhawk. Коментарите в играта могат да се изключват, а модът съдържа невиждано досега съдържание от оригиналната Half-Life от 1988 година.

За стартиране на мода, оригиналната Half-Life трябва да бъде инсталирана. Засега не се знае дали Valve е одобрила новата модификация, но щом модът е вече в Steam и играта ще може да се изтегли на 21 септември, Valve явно няма нищо против творението на своя бивш специалист.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари