Билетите за Blizzcon се разпродадоха

0
28

Снощи, малко след 00:00 ч. Blizzard пуснаха билетите за известното си изложение Blizzcon в продажба. Около 10 секунди по-късно в официалния сайт на ежегодното мероприятие вече имаше опашка от около 20 000 потребители, чакащи да закупят билетите си.

Миналата година се случи почти същото, но билетите оцеляха цели 8 минути. Този път много фенове просто са седяли на страницата и са натискали refresh, докато не се появи опцията за закупуване на билет. В момента, в който бутонът е станал активен, на опашката са се наредили около 2 пъти повече народ, отколкото сградата в Anaheim може да побере. Един фен споделя как стоял пред компютъра със сестра си, натискайки F5. Той бил с около половин секунда по-бърз от момичето и се наредил на 2400-но място, а тя – на 5600-но.

В събота Blizzard все пак ще дадат още един шанс на геймърите, които не са успели да се доредят за билет, пускайки ги в час по-удобен за европейците. Всеки желаещ има право да закупи 5 билета и това до голяма степен проваля плановете на нормални хора, които искат да отидат на изложението, тъй като много от късметлиите, вече закупилите по 5 места, го правят, просто за да продадат билетите на двойна или тройна цена на e-bay.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари