BlizzCon 2017 ще се проведе през ноември и тази седмица Blizzard Entertainment обяви, че билетите за събитието ще са достъпни през април. Първата партида билети ще се продава на пети, а втората – на осми април. Ако желаете да отидете обаче, ще трябва да отделите $200 само за един билет (и то без таксите).

Освен това Blizzard подготвя и още една BlizzCon Benefit вечеря на 2-ри ноември (в помощ на Детската болница в Ориндж Каунти) и билетите за нея ще започнат да се продават на 12-ти април на цена от $750.

Представител на Blizzard обясни по-подробно за вечерята: „Посетителите ще получат шанса да участват в игри, да споделят истории, да разменят няколко питиета с разработчиците от Blizzard и представители на обществото, а компанията ще дари цялата спечелена сума на болницата„.

Изглежда тази година ще се завърне и Blizzard виртуалния билет, макар че все още няма информация колко ще струва той. BlizzCon 2017 ще се проведе на 3-ти и 4-ти ноември в Центъра за конвенции в Анахайм, Калифорния. Директорът на Blizzard Майк Морхайм сподели в изявление: „BlizzCon отново ще е тук преди да се усетите и затова очакваме с нетърпение да наваксаме с нашите фенове, да се включим в забавленията и да представим нещата, върху които сме работили. Стараем се максимално да превърнем тазгодишното шоу незабравимо – надяваме се да видим всички тук„.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари