Колкото и да е популярна Pokémon GO, едно нещо винаги ѝ е липсвало: възможността да изправите вашите джобни чудовища директно срещу тези на друг треньор. Това всъщност е доста странно, като се замислите, защото това реално е смисълът на цялата поредица. Но мобилната игра най-сетне ще бъде ъпдейтната с такава опция преди края на годината.

Pokémon GO дебютира като истински феновен преди да се срине, след като всички разбраха колко елементарна е „играта“. Подобрените социални функции и някои геймплей новости успяха да върнат поне малко от играчите обратно. Сега дългоочакваният PvP режим представлява шанс за Niantic да запази някаква общност около играта.

На всички обаче е ясно, че Pokémon GO принадлежи на миналото и с бързи темпове се превръща в любопитна, макар и незначителна, бележка под линия в срамната глава от историята на гейминга, наречена „Мобилни игри“. Дори Niantic предпочита да говори вече за новите си проекти, вместо да се връща към Pokémon GO. Единият от тях е Ingress Prime, което представлява своеобразна повторна премиера на играта, на която Pokémon GO всъщност е базирана. Тя също трябва да стартира до края на годината. Другото заглавие е Harry Potter: Wizards Unite, което без съмнение ще накара доста хора да размахват глуповато телефоните си и да шептят неразбрани заклинания. AR играта трябва също да излезе до декември, което означава, че празничният сезон ще бъде доста натоварен.

Това или просто седнете пред телевизора с контролер в ръка и не се занимавайте с тези глупости.

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари