Група геймъри на GTA Online са се събрали пред голям магазин в Лос Сантос за да се похвалят с новите си коли. Внезапно и без предупреждение всичко наоколо се взривява, събралите се загиват, а техните автомобили са унищожени. Това е още един ден от живота в GTA Online, където парите са всичко и ако не дадеш реални $100 или не използваш хакерски техники, си нищо.

Орбиталните оръдия се появиха в играта с декемврийското обновяване. Оръдията не са евтини – един единствен изстрел струва $500 игрови хиляди, а ъпгрейдът за автоматично насочване е с цена $750 хиляди. Взривът може да убие няколко играча едновременно, дори и ако са скрити под мост или са в магазина. Единственото място за скриване от мощните оръдия е бункерът или личният дом.

Орбиталните оръдия веднага станаха много популярни и в YouTube се появиха много клипове, показвайки унищожаването на геймъри от ниско ниво, автомобилни състезания, както и тролове.

Много геймъри се дразнят от тези оръдия и считат, че тяхната мощност е твърде голяма и не е балансирана. Въпреки високата цена на всеки изстрел, в GTA Online има достатъчно геймъри, харчещи реални долари за вътрешна валута, които могат да си позволят редовно да стрелят с орбиталните оръдия. Това, че оръдието може да стреля веднъж на 48 минути, не променя нещата.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари