Бъг в Arkham City за Xbox 360 причинява изчезването на записания прогрес в играта

0
32

Warner Bros. призова геймърите, които се забавляват с Batman: Arkham City чрез игралната конзола Xbox 360, да помогнат за установяването на причините за мистериозния бъг с изчезващите файлове, съдържащи записания прогрес в играта, предаде Eurogamer.

Голям брой геймъри установиха, че записите им, които позволяват да започнат играта от мястото където са били последно, изчезват. По този начин играта всеки път трябва да бъде започвана отначало, което е доста неприятно. Оплакванията си геймърите са споделили в официалния форум на Arkham City.

„Благодарни сме ви и оценяваме това, че сте наши клиенти. Извиняваме се за причиненото неудобство ако сте имали технически проблеми, които са влошили удоволствието от играта.”, е заявил Анди Каталдо, който е мениджър на общността около Arkham City в Съединените щати.

Warner Bros. са съобщили, че искат да отстранят проблемите с Arkham City за Xbox 360 възможно най-бързо. Към този момент служителите от техническата поддръжка на компанията все още не са успели да възпроизведат мистериозния бъг. Затова те са помолили за помощ геймърите, които имат проблеми.

Съставен е списък с въпроси, на които трябва да отговори всеки играч, който е срещнал проблем със заглавието. В него са включени питания за точната версия на хардуера, който използват и мястото, където се записват файловете с прогреса в играта.

Поддръжката на Batman: Arkham City се надява да получи достатъчно информация, за да намери корена на проблема.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари