Бъг в Diablo 3 развали удоволствието на част от геймърите, закупили играта

3
70

Малко след като Diablo 3 излезе на пазара някои от геймърите се сблъскаха с неприятен бъг, който не им позволява да се насладят максимално на приключението. Игралното студио Blizzard потвърди официално, че има проблем и вече се работи върху създаването на кръпка, която да го реши, предаде Eurogamer.

В един от ранните етапи на Diablo 3 геймърите се срещат с рицар тамплиер. В случай, че играчът опита да го оборудва с щит всичко забива и единственият изход е мениджърът на приложения в Windows. Един от пострадалите от проблема геймъри се е оплакал, че после вече не можел да влезе в никой от сървърите на Diablo 3.

Предположенията са, че проблемът се проявява основно, когато играчът е избрал герой от клас Demon Hunter.

Временната препоръка за заобикаляне на неприятния бъг е в началото да не се дава никакво оборудване на рицаря тамплиер.

Няколко часа след като първите геймъри получиха възможност да се сдобият с Diablo 3 изпушиха американските сървъри на Blizzard. Заради претоварването не беше възможно да се започне играта, тъй като тя изисква онлайн активация. Blizzard препоръча на клиентите си да изчакат натоварването да спадне и да опитат по-късно. Лошото в случая е, че дори желаещите да играят единично не могат да направят това заради антипиратските мерки, изискващи задължителна връзка с падналите сървъри на Diablo 3.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари