Бъг телепортира играч на Fallout 76 в тайна камера

0
584

До момента играта Fallout 76 изобилства от запечатани бункери, които не би трябвало да са достъпни, докато Bethesda не ги въведе със следващ ъпдейт. Те обаче не са напълно изолирани, което се разбра от преживяването на един играч.

Той сподели преживяването си в Reddit под името на потребителя McStaken. Изглежда геймърът е бил телепортиран в камера 63, докато е участвал в събитието Rad-Rat Horde. McStaken е трябвало да търси помощ от поддръжката на Bethesda, тъй като не можал да излезе. Преди това обаче геймърът направил една-две снимки, които да покаже на феновете.

Bethesda се е намесила и е извадила McStaken от бункера, но потребителят е на мнение, че това няма да е краят и че той ще бъде баннат от Fallout 76. След няколко случая, в които геймъри използваха трикове, за да видят неготово съдържание за играта, Bethesda въведе система за автоматичен бан за всеки, опитващ да влезе в тайните камери. Представител на компанията обаче увери McStaken, че тъй като той е получил достъп по погрешка, няма да претърпи никакви наказания.

Това не е първият път, в който играч на Fallout 76 получава достъп до камера 63. Преди два месеца друг геймър влезе в цели три бункера (63, 94 и 96) чрез бъг с бронята. За разлика от McStaken, той зарадва феновете с цели видеа, разкриващи съдържанието на тайните райони.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за