Българската армия влиза в света на Tannenberg

1
735

M2H и Blackmill Games анонсираха първото обновление за техния шутър от Първата световна война, Tannenberg. Става дума за сериозно по обем съдържание, с което в света на играта влиза и българската армия.

Акцент в доставеното обновление е преработката на типовете сектори. Всеки сектор вече ще си има свои собствени характеристики и ще носи отделни бонуси при поемането на контрол над него. Така например в разузнавателните сектори ще бъде увеличено с 10% времето, в което противниците ви са видими на мини-картата.

Други нови характеристики са налагането на по-голяма специализация на отрядите, способностите и викането на подкрепления, с които всяко бойно подразделение ще стане уникално и интересно. „Като за начало, всеки отряд може да бъде широко категоризиран като Пехота, Артилерия и Подкрепления. Подофицерите от всички части могат да искат подкрепление територията да бъде предварително с димни снаряди, но артилерията, разузнавачите и газовите подразделения вече са свързани към определени войскови подразделения“, обясняват създателите на играта.

Така, пехотата ще е фокусирана над боя на дълги разстояния и ще разполагат с далекобойни оръжия, свързаните с това бонуси и възможността да нареждат артилерийски огън.

Що се отнася до нашата армия, то тя ще е достъпна за игра при излизането на Tannenberg в средата на следващия месец. А това ще е подарък за всички фенове на военните игри. Както знаете M2H и Blackmill Games са автори на друга игра – Verdun. Първата е концентрирана над събитията на източния фронт, а Verdun – на западния. И двете игри получиха одобрение от мнозинството играли ги в Early Access, заради тяхната трудност и автентичност на преживяването. В началото на миналата година, стана ясно, че M2H и Blackmill Games ще обединят двете игри в общ клиент, така че ако сте си закупили и двете заглавия ще може да достигате кое да е от тях от един общ интерфейс.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари