Започнаха анонсите от Nintendo Indie World Showcase. Беше обявена една много интересна sci-fi екшън игра на име Cyber Shadow. Тя е разработен от един единствен човек – Aarne “MekaSkull” Hunziker. Ще бъде публикувана от Yacht Club Games. Последната компания може да ви е позната, ако сте фенове на Shovel Knight.

Играта ще се появи на 26 януари, 2021 година за Nintendo Switch. Заглавието ще е налично още за PlayStation 4, Xbox One и компютър.

Играта е sidescroller или с така нареченото странично превъртане. При нея гледаме развитието от страни в 2D, героят ни се движи наляво и надясно, а екранът се превърта в синхрон с движенията.

Ще си кажете какво толкова, някаква игра, която някой си човек е разработил. Точно там е интересната част. Този сам човек е разработил заглавие, което може да предложи между 4 и 10 часа геймплей. Най-голямо впечатление правят нивата, в което всяко възможно нещо е нарисувано ръчно.

MegaSkull е вдъхновен от ретро NES игрите и най-вече хардкор екшъна, който те предлагаха. Може да се каже, че е геймър от старата школа. Разбира се, Cyber Shadow ще е игра, която може да се играе от всички, но ще предлага много предизвикателства за желаещите.

Играта в момента може да се поръча предварително, като след излизането ѝ цената и ще се повиши.

Това ще е и първата игра, извън Shovel Knight, в която Yacht Club Games ще се забърка.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари