Тази седмица се състоя анонса на ново студио за гейм разработка – New Tales. Базирано във френската столица Париж, New Tales ще се ръководи от ветеран от редиците на Activision Blizzard, Vivendi Games и Sega – Седрик Марешал, бивш старши вицепрезидент в Blizzard, който ще е изпълнителен директор на компанията. Самата тя, освен разработката на изцяло нови заглавия, ще осигурява и издателски услуги за външни студиа, предава GamesIndustry.

Сред членовете на екипа присъства името на друг бивш вицепрезидент на Blizzard, Беноа Дуфур, който ще изпълнява ролята на главен оперативен мениджър в New Tales, Еманюел Обер – с опит в Blizzard и Ubisoft, както и генералния мениджър Делфин Льо Кор, която е бивш служител на Vivendi и Blizzard.

„Ние сформирахме екип от ревностни геймъри с огромно ниво на експертиза, работили по някои от най-големите заглавия и идващи от едни от най-масивните гейм общности. Гейм индустрията се е радвала рядко на едно толкова вълнуващо време, като настоящето, изпълнено с неимоверно много иновации и творческа свобода. Но честотата, с която излизат новите игри постоянно расте налага нуждата от силен международен издателски процес. New Tales се явява едно такова решение, при което ние ще работим в тясно сътрудничество с разработчиците, като един екип, отдадени на целта да увеличим техния успех. Освен това, ние засилваме своите международни ресурси, за да разработим свои собствени игри. Нямаме търпение да обединим сили с хора, които споделят нашата страст и ценности!“, споделя Марешал.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари