Вече може да свалите демо на Outlast 2

0
115


Ако все още страдате, че няма да може да играете новия Outlast тази година, то бъдете спокойни. Ще може да се насладите на малка част от играта, ако до първи ноември свалите от Steam демото на играта, което е достъпно за персонални компютри. То ще е достъпно и за конзоли.

Както знаете, Outlast 2 трябваше да се появи в края на тази година, но за съжаление Red Barrels решиха, че им е нужно още малко време за довършителни работи по заглавието, чиято премиера вече е отложена за първата четвърт на следващата година.

Outlast 2 ще разкаже историята на журналисти, тръгнали по следите на история, с която никой не смее да се захване. Играейки като Блейк Лангерман, ше трябва да намерите изчезнала след катастрофа с хеликоптер жена, навлизайки в сърцето на аризонската пустиня. Следвайки уликите, вие ще се натъкнете на чудовищни разкрития, които биха докарали до лудост всеки нормален човек.

Съдейки по коментарите за демото, макар и кратко, то е впечатляващо, като мнозина са тези, които благодарение на него заявяват, че са още по-нетърпеливи играта да се появи.

Ако се затруднявате с намирането на бутона за старт на сваляне на демото, то погледнете в дясно от надписа Available 2017.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари