Взривяващи се Samsung Galaxy телефони… в GTA 5

0
566

Заплахата от експлодиращи Samsung Galaxy Note 7 телефони е сериозна. Индийските авиолинии ги забраняват по време на полети, устройствата дори не се внасят в Китай. Сега изглежда и виртуалните престъпници вече използват тези смартфони за своите големи престъпления… или поне такова е положението в света на GTA V. Екшънът със смартфоните е максимален благодарение на новия мод на един от феновете на серията игри и мобилни устройства.

 

HitmanNiko е разработил впечатляващо допълнение за GTA V, в което Galaxy устройствата са превърнати в смъртоносни гранати. Така, вместо класическите лепкави бомби, кодът на играта е променен да изобразява Samsung телефони. Така играчът може да всява хаос в големия град на GTA V и да се измъква от полицията посредством чисто новия си Samsung Galaxy Note 7 смартфон. Най-после едно полезно приложение на неприятния бъг на Samsung мобилните устройства.

Въпреки че няма магазини на Samsung в света на GTA V, можете да закупите Galaxy Note 7 смартфони навсякъде, където се продават оръжия, и то на много по-ниска цена. Сега потребителят може свободно да си купи цели два взривоопасни Note 7 телефона на цената на един. Опасността от експлодиращи мобилни устройства вече е реална.

Направено е и видео, в което се демонстрира вече полезното действие на опасните Samsung Galaxy Note 7 телефони.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари