Видеоиграта по Star Trek излиза на 23 април

0
19

Повод за радост за почитателите на космическата сага Star Trek – едноименната видео игра ще излезе на 23 април 2013 година. Играта ще излезе едновременно за конзолите Xbox 360 и PlayStation 3, както и за РС. Напомняме, че първоначално заглавието трябваше да бъде пуснато на пазара тази година, а след това бе отложено за февруари 2013 година.

Конзолната версия на играта ще се продава по магазините за игри, докато РС версията ще се разпространява единствено и само по дигиталните канали. Версията на Star Trek за PlayStation 3 също ще може да се изтегли от PlayStation Network. Всеки, който направи предварителна поръчка на играта, ще получи така наречения Elite Officer Pack – набор от ексклузивни предмети и „уникални униформи“ за главните герои Кърк и Спок.

С развитието на играта са се ангажирали разработчици от студиото Digital Extremes в сътрудничество с фирмата на филмовия режисьор Джей Джей Ейбръмс Bad Robot. Играта ще излезе три седмици преди филма Star Trek: Into Darkness, който се очаква да бъде пуснат по кината на 17 май 2013 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари