Остава по-малко от месец до появата на A Plague Tale: Requiem, продължение на емоционалната приказка от 2019 A Plague Tale: Innocence. Това се яви повод през тази седмица Asobo Studio да пусне ново видео към играта, което очертава рамките на историята в новата игра.

A Plague Tale: Requiem ни представя Амисия, Хюго и тяхната майка Беатрис, които живеят сравнително спокойно, шест месеца след края на събитията от Innocence. Мистериозната болест на Хюго се завръща обаче и той и сестра му се отправят към далечен остров в Южна Франция, където те се надяват да намерят лек за неговото заболяване.

Asobo са нанесли значителни подобрения по всички фронтове на Requiem – от бойните и стелт елементите, картата и целия свят, развитието на образите на Хюго и Амисия. Самата тя ще е по-добре въоръжена, като освен кама и прашка, тя ще получи арбалет, както и достъпа до алхимични смеси. Що се отнася до Хюго, той ще може да поеме контрола над пълчищата гризачи, но това идва със своите рискове, тъй като пускайки ги срещу враговете си, той може и да изгуби контрола над плъховете след известно време и те да се разпръснат безконтролно навсякъде.

Стелт елементите са значително подобрени, а заедно с тях се вмъква и нова механика – Echo – способността да виждате враговете си през стени. По отношение на тях, Asobo обещават да видим едни доста по-интелигентни врагове, които с времето ще се нагаждат към вашите тактики, така че ще трябва да мислите тактически при срещите си с тях. Картата в Requiem ще е наистина голяма и ще предложи освен обширни открити пространства, разнообразни градски среди, в които ще може да подхождате по ваш избор.

A Plague Tale: Requiem излиза за настоящето конзолно поколение, Nintendo Switch и персонални компютри на 18-ти следващия месец.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари