Видео към Assassin’s Creed Odyssey представя силата на избора

0
307

По кой път ще тръгнете, зависи само от вас.

Assassin’s Creed Odyssey, поредната игра от сагата за Асасина ще ни пренесе във време, в което Орденът още не е сформиран, а вие ще може да се насладите на величието на Древна Гърция в приключение, което ще се различава значително от другите серии. Причината е силния акцент, който Ubisoft ще представи на ролевия елемент. Odyssey ще е пълноценна ролева игра, в която изборите ще имат реално значение. Именно над това акцентира и новото видео към играта, което излезе тези дни.

Това не е първият път, в който Ubi говорят за RPG елемента в Odyssey. По-рано това лято, директорът на играта, Скот Филипс подчерта именно това.

„Нашата най-голяма промяна е революцията в начина, по който разказваме историята. Сега той е далеч по-интерактивен и по-динамичен за играещия. Имате диалоговите възможности, таа че постоянно избирате, дали да приемете ролята на някой добър или лош, или нещо по средата. Искаш ли да лъжеш, да мамиш, да крадеш или убиваш? Всичко това ще се завръща към теб под формата на обратна връзка от заобикалящия ви свят. Така че вашите избори влияят на героя ви, на света и най-вече на историята, която преживявате в Assassin’s Creed Odyssey“, обясни той.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за