Видео към Assassin’s Creed Origins ни представя Мемфис

0
525

Вчера Ubisoft публикуваха на страниците на своя блог видео от демото към Assassin’s Creed Origins, представено по време на Gamescom 2017. Акцент в него е Мемфис, старата столица на Древен Египет и перла по поречието на Нил. Заедно с разнообразния свят, включващ, както пустинни райони, така и обвити от зеленина места, водни пространства, подземия, пирамиди, подземни градове и градска среда, ние се запознаваме с част от геймплей механиките в новата игра, големите имена тук – Клеопатра и Цезар, както и с основата на историята.

Освен, че ни е представен изцяло нов асасин – Байек и неговия помощник – Сеню, верният орел, Origins ще може да се похвали с най-големия и населен свят от сериите. Графиката и особено синематиката изглеждат страхотно и ще е любопитно да се види какво може да изстиска играта от мощна система, като Xbox One X.

Що се отнася до видеото, заедно с Байек, Сеню, Цезар и Клеопатра, тук се запознаваме и с Айа, жената на Байек. Наполовина с гръцко потекло, наполовина с египетско, Айа е родена в Александрия, но се мести заедно с Байек в Сива в ранна възраст. В качеството си на агент на Клеопатра, тя се среща с Байек, за да обсъдят начините, по които могат да се справят с могъщ враг, познат само, като Гущерът.

„Дали сме в пирамидите или в самия град, Мемфис е явен пример за това колко гъсто населен е света на Assassin’s Creed Origins. Градът е тясно преплетен лабиринт на прашни улици и задни дворове, с впечатляващо огромни структури, които крият пълни с плячка тайни зони – като представения храм, чиито пропаднал под представи подземна пещера. Това е свят, в който сме готови да се изгубим и ще го направим със старта на играта на 27.10, когато Assassin’s Creed Origins излиза за Xbox One, PS4 и PC“, завършват публикацията Ubi.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари