Видео към Darksiders Genesis представя Война

0
262

Airship Syndicate публикуваха в края на миналата седмица ново видео към Darksiders Genesis, следващата част от култовата игра. Видеото представя брутален екшън – запазена марка на поредицата. В това ѝ издание обаче геймплея бива променен коренно, както и артистичния дизайн и ъгъла на камерата, така че играта изглежда доста близо до заглавие от света на Diablo.

Самият сюжет в Darksiders Genesis се развива преди показаното в първата игра, когато демонът-крал Луцифер крои да разруши баланса във вселената, давайки огромна власт на висшите демони чрез ада.

Darksiders Genesis представлява отделна игра от поредицата. Играта беше анонсирана това лято и ще обърне по-специално внимание на Борба, последния от конниците, на когото досега не е обръщано специално внимание. А освен с него, ще може да играете и с Война.

„Darksiders Genesis е четвъртата игра в сериите, но това реално не е Darksiders IV. Времето на действие е стотици години преди това от първата игра. Това е едно добро въведение за тези, които може би не са играли игра от поредицата“, обясни по-рано това лято Джо Мадурейра, изпълнителен директор на Airship Syndicate в интервю за Gaming Instincts. „Ако обаче сте играли другите, това ще е нещо наистина забавно, понеже тук имаме много завръщащи се герои и наистина има силна връзка с другите игри от поредицата. Така че голямата разлика е, че представя Борба, четвъртият конник, с който може да играете – нещо, което не беше възможно досега. Връщаме и Война и за пръв път ще имате мултиплейърен кооператив в цялата игра“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за