Humankind е вече на пазара и се радва на нелоши оценки от почитателите на стратегическите заглавия. Тази седмица излезе и допълнението за играта, което покрива африканския континент и това даде повод на Amplitude Studios и Sega да ни представят последните две култури от експанжъна: етиопската и нигерийската култури. Трейлърите следват вече представените култури на банту, суахили и масаи. Самото допълнение Cultures of Africa излезе в четвъртък.

Трейлърите представят основните характеристики на двете култури, техните силни и слаби страни и бойните единици и лидери.

„Ера 5 – Етиопци (милитаристична)

„Една от едва двете нации, които запазват своя суверинитет от дълготрайна колонизация. Чрез използването на естествените скали и върхове за създаването на своите крепости, Етиопия успява да отблъсне повечето от колониалните сили. Изберете тази култура, ако искате да напреднете бързо във военното дело и науката!“, гласи описанието на етиопската култура.

Нигерийците от своя страна спадат към шестата ера и се явяват земеделска нация. Играейки с нея ще може да се възползвате от изобилието от водни ресурси, което предразполага развитието на земеделието и прави от нигерийците култура, която се хвали като производителите на Западна Африка. „Изберете тази култура, за да увеличите залежите си от петрол!“, съветват Amplitude.

Cultures of Africa е платено допълнение и е вече достъпно за сваляне.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари