Видео към Night Trap 25th Anniversary представя един от режимите

0
73

Анонсът на ремастерираната версия на FMV хоръра Night Trap, Night Trap – 25th Anniversary, предизвика интереса на мнозина. Заглавието звучи забавно и толкова ретро. И забавно. Тези дни, създателите на новата версия, Screaming Villains, представиха ново видео, представящ ни кадри от Survival режима. Заедно с това, те потвърдиха, че ще излязат и конзолни версии за играта.

Трейлърът ни представя злодеите в играта, Augers, които попадат в различни капани, поставени от играещия. Ако случайно сте пропуснали анонса на играта, то е добре да знаете, че сюжетът ѝ се заключава в това, че група тинейджърки са се събрали да преспят заедно, но група злодеи-вампири са решили да развалят купона им. Вие контролирате специални агенти, които наблюдават къщата със система от камери и може да поставяте капани на Augers, за да ги заловите и съответно спасите младежите от сигурна гибел. В Survivor режима, с всеки успешен капан, трудността пред вас се увеличава и ще трябва да покажете своята съобразителност и бързина на мисълта.

Още в началото на този месец, създателите на играта обявиха в официалния си Twitter канал, че освен Survivor и по-рано представения Theatre режим, играта ще включва други режими, документални кадри, интервюта с актьорите от оригиналната игра от 1992 за Sega, допълнително съдържание, а скоро ще бъде анонсирана и официалната дата на премиерата на Night Trap – 25th Anniversary.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари