В края на миналата седмица, по време на отминалото гейм експо Future Games Show, издателят All in! Games и разработчикът PolyAmorous представиха своята игра Paradise Lost.

Играта може и да не привлича с някаква оригинална визия, но затова пък историята в нея е такава. В Paradise Lost на полското студио PolyAmorous попадате в една алтернативна реалност, в която завършекът на Втората световна война е различен от познатия ни. Играта ще предложи множество загадки, предизвикателни избори, от които ще зависи, както развитието на историята, така и визуалния стил на представяното пред вас. Заедно с това, в играта ще могат да се открият препратки към богатия славянски фолклор, извадки от класическата британска литература и ретрофутуристични технология и елементи.

„Последната история на Земята. Втората световна война така и не приключва. След 20 години на битки и сражения, нацистите извършват ядрена атака, променяйки завинаги лицето на окупирана Полша. Може ли от пепелта на стария свят да се зароди нов? Поемете ролята на 12-годишно момче, което открива мистериозен нацистки бункер, докато се скита из пост-ядрената пустош. Дали то ще открие това, което търси? Дали ще преодолее загубата, която е претърпял? Изследвайте огромен подземен свят, в който биват смесени модерни и необичайни технологии със славянския фолклор и митове. Готови ли сте да научите съдбата на обитаващите бункера? Открийте миналото, оформете бъдещето. Решенията, които вземате, докато разучавате историята на бункера ще повлияят на това, което виждате по време на пътуването си“, гласи анонса на играта.

Paradise Lost излиза в края на тази година за новото конзолно поколение и PC.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари