Видео към Rainbow Six Siege ни представя новите оператори

0
158

По-рано тази седмица Ubisoft ни предостави кратък поглед към основния ви враг в Outbreak, операцията, която анонсира старта на третия сезон на Rainbow Six Siege. В нея влизате в карантинната зона на малко градче в Ню Мексико, за да попречите на мистериозна епидемия с извънземен произход да се разпространи.

Тези дни дойде ред да ни представят и двамата нови оператори, които идват с новия сезон. Те са двама и са специалисти в справянето с биологически и химически атаки. Първият от тях е доктор Лера Мелникова или „Финка“, боец от редиците на руските Спецназ. Основните ѝ оръжия са Spear .308, SASG-12, и 6P41. Освен, че носи със себе си стресови гранати, Финка има способността да инжектира на своите другари специален нанобот серум, който дава на бойците допълнително здраве и повече устрем в атаките. Неин партньор ще е Оливие Фламонт, специализирал се в спасителни операции при бойни мисии. Фламонт е експерт в борбата с биологически заплахи и идва от редиците на френските GIGN. Неговите основни оръжия са 308, 417 Marksman Rifle, SG-CQB, а вторични – пистлоет P9 и LFP586. Заедно с това, негов верен помощник е специален разузнавателен дрон, с който следи за признаци на движение в карантинната зона. Подобно и на Финка, бронята и движенията му попадат в категорията „средно силни“.

Не забравяйте да следите през почивните дни Twitch канала на играта, където ще видите и научите повече за Operation Chimera и Outbreak, по време на финалите на Six Invitational 2018. И разбира се, тези, които са пропуснали да си отбележат, да напомним, започна безплатния уикенд на Rainbow Six Siege, който ще ви позволи да се уверите напълно безплатно в качествата на играта.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари