Видео към Rise of the Tomb Raider представя новия режим Endurance

1
18


След като вече имаме официалната дата на появата на PS4 версията на Rise of the Tomb Raider, която ще съвпадне с честването на 20-годишнината на сериите, Crystal Dynamics представиха и ново видео към една от изненадите, които ще ознаменуват юбилея – изцяло новият co-op режим Endurance.

Освен Endurance обаче, студиото подготвя специална юбилейна версия на играта, която ще ви достави изключително богато съдържание: оригиналната и трите DLC пакета, излезли досега, нови карти, изцяло новата глава Blood Ties, която ще ви позволи пълен достъп до Croft Manor и нов зомби-сървайвъл режим: Lara’s Nightmare, като Blood Ties ще се появи и за виртуална реалност. Специален пакет с карти пък ще ви даде достъп до пет класически образа на Лара през годините с променена визия, благодарение на новите възможности на технологията.И за тези, които обичат по-наситените преживявания студиото включва режима  Extreme Survivor, в който ще трябва да се справите в бруталната реалност с премахнати контролни точки.

Подробности за специалното издание Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration може да намерите тук и тук.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
Agentpat™ Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat™
Agentpat™

Играта е просто страхотна! По-добра от предишната и по-дълга като геймплей. Вчера я врътнах и мога да кажа, че не съжалявам за похарчените 70 лв. за нея. Единствената ми забележка е, че DLC-то „Баба Яга“ е твърде кратко и твърде лесно за преминаване. Можеше по-продължително и по-трудно да го направят.