Видео към Star Citizen ни показва повече от Левски

0
56


Когато преди няколко години Cloud Imperium Games представиха идеята за свободния град Левски в Star Citizen със сигурност много българи и фенове на звездните игри са се почувствали горди, но и са погледнали с лека почуда.

Cloud Imperium пък разбира се бяха на Gamescom, където ни доставиха много нова информация за играта, която при дебюта си обещава да вземе ума на медии и геймъри. Самата общност, която тества играта спомага много за развитието на един от най-големите гейм проекти в последно време.

Що се отнася до развитието на играта вече се тества Версия 3.0 на играта. Билдът е в развитие на алфа, но налагането му няма да отнеме много време. Обновлението ще направи света на Star Citizen много по-динамичен, връзките между играещите по-силни, а NPC-тата доста по-раздвижени. Самият свят на играта се уголемява, локациите се увеличават.

Що се отнася до Левски, той е изграден на изоставената добивна платформа QV Planet Services в системата Nyx. Основан от бегълци от управлението на Messer в началото на втората теваринска война и е кръстен на земен революционер, който се е борил за общество, в което хората могат да бъдат свободни в своите действия.

Стартирайте обиколката си из Левски от 17:00 минута, макар че цялото видео показва страхотни неща, както и по-долното, което обобщава презентацията на играта и това, което предстои за нея в бъдеще.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за