Видео към Total War Three Kingdoms обръща внимание на злодея Донг Жуо

0
84

Total War Three Kingdoms на Creative Assembly получи тази седмица ново видео. В него се обръща специално внимание на злия и отмъстителен владетел Донг Жуо, един от главните герои в играта.

Тиранинът е основно действащо лице в RTS стратегията на студиото и във видеото по-горе виждаме какво може да правите с него на бойното поле и извън него. Екзекутиране на всеки, който е дръзнал да му се опълчи, заграбващ земи, които не му принадлежат и причиняващ смут, смърт и хаос, където стъпи крака му. Именно това е Донг Жуо.

Както може и да се очаква, основното качество на Жуо е сплашването. То може да е неоценимо предимство в битка и фактор в обединяването на бойните редици към общата цел. Колкото по-безмилостно действате в кампанията, толкова повече точки за сплашване печелите – с убийството на врагове, разоряването на земите и всичко друго, което ще ви се предостави като избор тук. Ако пък сте състрадателна личност и обичате мирния начин на игра, то Жуо определено не е вашия герой, тъй като прогреса ви ще пострада сериозно от това. Точките за сплашване ще ви помогнат в принуждаването на други лордове да се присъединят към армията ви и ще ви дадат на свой ред допълнително точки, които да разходвате, както ви е угодно. Друга уникална способност на Жуо ще е пълното унищожение на градове и поселища. Това ви гарантира, че след време те няма да се възродят и да въстанат срещу вас. Това ще ви струва 30 точки за сплашване и ви гарантира пълно подчинение на всички от дадено заселено място.

Както беше споменато и преди, кампанията на Жуо ще може да бъде отключена чрез побеждаване на армията му или ако достигнете до ранга на император.

Total War Three Kingdoms излиза за Windows, macOS и Линукс на 23.05.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за