fbpx
-3.2 C
София

Видео на Microsoft демонстрира играта Watch Dogs… на PS4

Най-четени

Понякога и най-добрите правят гафове. Този, за който ще ви разкажем сега, е бил предоставен на интернет публиката преди повече от месец, но едва сега бе забелязан от наблюдателни потребители. В официалния посветен на Xbox акаунт в YouTube  е качено видео, което демонстрира геймплея на предстоящата игра на Ubisoft „Watch Dogs“.

Там е работата, обаче, че използваната конзола не е Xbox One, а PlayStation 4.
Наистина, обикновените потребители никога нямаше да разберат за този гаф. Геймърите, обаче, са друга порода. Те са забелязали, че в един кадър е използван бутон с кръгла форма. Този бутон, обаче, се използва в PlayStation. При Xbox One, в такива случаи просто просветва в червено буквата „В“.

Microsoft, разбира се, веднага пуснаха нов редактиран клип, но по-долният скрийншот е увековечен благодарение на наблюдателните геймъри и в момента е разпространен из всички геймърски форуми.

Възможно е, от друга страна, грешката да е била на Ubisoft, които, например, да са изпратили един и същ видео материал и до Microsoft и до Sony. Служителите на Microsoft, обаче, и в този случай биха могли да бъдат обвинени в недоглеждане.

Гафът, все пак, не е кой знае колко голям и едва ли ще изиграе каквато и да била роля, особено решаваща, в битката между двете конзоли, които очакваме всеки момент на пазара.

 

 

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Azhen
Azhen
8 години

Fail lol :doh:

Нови ревюта

Подобни новини