THQ Nordic и разработчиците от Kite Games (Sudden Strike IV) анонсираха през тази седмица своята обща игра – The Valiant – RTS стратегия с ролеви елементи, което ви отвежда към XIII век, където ще се превъплатите в рицар, участвал в кръстоносните походи. Играта все още няма дата на излизане, като се разработва за персонални компютри, конзолите от предишното и настоящето поколение.

The Valiant ви поставя в ролята на бившия кръстоносец Теодорик фон Акенбург, на когото му се налага да се завърне на бойното поле, за да разреши проблеми, които самият той е създал. 15 години преди събитията в играта, вие с вашия другар Улрик фон Гревел, сте се натъкнали на мощен артефакт. А сега, вашият предишен спътник се опитва да събере оставащите парчета от него, което обаче може да доведе до края на света, така че вие трябва да осуетите плановете му. Всичко това в 15 уникални мисии.

„Впуснете се в едно пътешествие на братство и изкупление с The Valianr, тийм-базиран RTS, чието действие се развива през XIII век в Централна Европа и Близкия изток. Командвайте и развивайте своите средновековни рицари, докато се биете в една епична сингъл кампания, а след това отнесете уменията онлайн, както в кооперативните, така и в състезателните мултиплейърни режими“, гласи анонса на играта.

Основен акцент в геймплея на The Valiant се явяват тактическите битки в по-малък мащаб, като ще може да избирате между няколко отбора с герои, като всеки от тях си има свое собствени характеристики и особености и дори свои кътсцени.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!