10.8 C
София

Видео сравнява изгледите от гейм-екшъна The Division с реалния Ню Йорк

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Дизайнерите от студиото Ubisoft Massive изглежда обясняват подробностите на своя гейм-енджин Snowdrop Engine дори по-често от екшън-играта Tom Clancy’s The Division, създадена с помощта на тази софтуерна графична машина. Възможностите на новата технология се използват и за създаване на реалистична графика. Доколко виртуалната Голяма ябълка прилича на реалния прототип са се опитали да покажат специалистите от PlayStation Access, които са съпоставили изгледите на истинския град с игровите локации.

В продължение на пет минути най-известните места на Ню Йорк се сравняват с техните виртуални аналози. Дизайнерите на Ubisoft Massive са успели много точно да представят в играта Бруклинския мост, небостъргача Емпайър Стейт Билдинг, спортния комплекс Медисън Скуеър Гардън и други.

Естествено, постигане на 100% достоверност е невъзможно и дори би било странно, понеже събитията в The Division не се развиват в съвременния Ню Йорк, а в неговия полуразрушен футуристичен вариант. Въпреки това, основата на сюжета е базирана на реални събития. The Division е създадена на базата протеклата през 2001 година операция „Черна зима“ (Operation Dark Winter), в рамките на която в Оклахома е симулирана терористична биологична атака с много висока степен на опасност. Задачата за спасяване на оцелелите и борбата с мародерите правителството поставя на отряд с име „Отделът“ (The Division).

Играта трябва да излезе през 2015 година за персонални компютри и конзоли PlayStation 4 и Xbox One.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини