Вижте дебютния трейлър на Crash Bandicoot 4

0
241

Activision официално разкри следващата игра в поредицата на Crash, а именно Crash Bandicoot 4: It’s About Time след десетилетие затишие. Разработчикът Toys for Bob коментира, че действието се развива след края на оригиналната трилогия, която е разработена от Naughty Dog, когато Neo Cortex, Dr. N. Tropy и Uka Uka биват заточени на далечна планета – измежду възможните персонажи, с които ще можете да играете влизат Crash, Coco, Neo Cortex и други, които на този етап не са обявени.

Играчите ще могат да избират свободно между Crash и Coco по всяко време. В даден момент от геймплея се отключва и Neo Cortex – лудият учен, който използва различни изобретения и лъчево оръжие, което има способността да преобразява врагове и други опасности в платформи – статични, твърди или еластични, които му дават възможност да достига до труднодостъпни места. 

Освен това, Crash Bandicoot 4: It’s About Time включва и четири квантови маски, които са разпръснати в различни кътчета на вселената. До момента са разкрити две от тях – времева и гравитационна. Времевата маска ви дава умението да забавяте значително времето. Гравитационна маска отключва опция да манипулирате гравитацията според вашите нужди – например, за да избегнете дадено препятствие на пода, можете да обърнете така гравитацията, че да можете свободно да се движите по тавана. 

Toys for Bob допълва, че визуалната идентичност на Crash Bandicoot се придържа към вече утвърдения артистичен стил, но прибавя и известна доза уникален характер и харизма. 

Crash Bandicoot 4: It’s About Time излиза на 2 октомври за PS4 и Xbox One. Що се отнася до PC и Switch – няма никаква информация до този момент.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари