Next-gen или “ от следващо поколение“ е фраза, която толкова често се използва от издателите, че отдавна е изгубила своята привлекателност в очите на много геймъри. Всяка игра за току-що появила се конзола е задължително Next-gen и почти всяка от тези игри въпреки хайпа се оказва нещо старо – пипнато тук-там, поизлъскано, но… дотам. Има изключения от това правило и следващото видео демонстрира точно това.

От години се говори за постигането на фотореализъм във видеоигрите и от видяното при демонстрацията на възможностите на Unreal Engine 5, това звучи напълно реално. Но за игрите, които ще използват пълните възможности на новия енджин на Epic Games ще трябва да почакаме някоя и друга година. По-рано този месец геймър демонстрира в YouTube какво означава „от следващо поколение“ и фотореализъм с публикуването на видео от новия RIDE на Milestone. Кадрите от RIDE 4 , които показва YouTuber Joy of Gaming (предадени от ResetEra) са от платформата на PlayStation 5 и вървят в 4К, 60 кадъра в секунда и включен HDR. Явно Milestone не са се шегували през септември миналата година, когато заявиха, че RIDE 4 отнася рейсинг игрите на едно съвсем различно ниво.

„Спецификациите на PS5 са невероятно подходящи за рейсинг поредица, като RIDE, в която играчите очакват да изпитат въодушевлението от това да караш мотор с 200 конски сили в бесни, изпълнени с адреналин състезания по цял свят. Вече ще може да доставим един далеч по-равен геймплей от 60FPS с резолюция от 4К. Това означава, че играещите ще могат да се насладят на своите мотори в пълнота, благодарение на по-качествените шейдъри и текстури с невиждано досега ниво на детайлизираността, както при мотоциклетите, така и в средата“, написаха по това време Milestone.

Самата игра излезе през есента на миналата есен, представяйки нов кариерен режим, динамичен денонощен цикъл, Endurance режима, новата AI система A.N.N.A (Artificial Neural Network Agent) и др.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари