Вижте Китана, Сетрион и други герои от новия Mortal Kombat в действие

0
502

Тази седмица в Интернет се появиха няколко видеоклипа на Mortal Kombat 11, новата файт касапница от умовете на злите генни от NetherRealm Studios. В него може да видите познати лица – като Китана и нейната кралска изисканост, от която няма и помен, когато среща Двора. Крайно насилие, много кръв, яки тупалки, зверски фаталити – всичко, което може да очаквате от игра от поредицата. За по-нежните душици има разни градостроителни симове и стратегии, а това тук си е чист и неподправен Mortal Kombat в пълния му блясък.

Следващите видеа са свързани, именно със споменатата Двора, лична моя любимка, и Сетрион – изглежда, че MK11 ще предложи строен женски отбор, така че пуританите няма да се заядат за отсъствието на полово разнообразие.

Всичко това идва от лайвстрийм в Twitch, който може да изгледате тук.

От него научаваме и за дълго обсъжданите микротранзакции с името Time Crystals, които ще ви позволят да се сдобиете с различни козметики – скинове, пози след победа, интрота и подобни – звучи наистина като козметични неща. NetherRealm обещават, че в MK11 няма pay-to-win тактики и игрово преимущество, което може да постигнете с криталите и всъщност, това, което може да придобиете с кристалите, ще може да постигнете и с повечко игра и победи. Което звучи супер!

Mortal Kombat 11 излиза по-късно този месец – на 23.04 за платформите на PS4, Xbox One, Nintendo Switch и PC.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за