Вижте новият трейлър на The Dark Pictures Anthology: Little Hope

0
164

Първият трейлър на The Dark Pictures Anthology: Little Hope ни връща в 16-ти век по време на лова на вещици и както става ясно от видеото, по-голямото зло всъщност е в лицето на обвинителите отколкото самите нарочени вещици. 

Предстоящият наследник на Man of Medan драстично променя обстановката; от изоставения и тънещ в забрава кораб Ourang Medan към Little Hope – малко градче с мрачна история. Всезнаещият разказвач от тази поредица казва за Little Hope, че “цялото страдание и всичката наслоена злоба оставя огромна следа и с нея идват и сериозни последици. 

Подобно на Man of Medan, вашите избори и решения ще оформят развитието на геймплея, както и връзките между самите персонажи. Играта ще ви постави в не една ситуация, където не е от значение кой е правилния отговор, а по-скоро как самите вие бихте реагирали в напечен момент, когато времето и ресурсите са изключително ограничени. Всичко това преплетено в задълбочена атмосфера, която засилва ефектите от случващото се многократно. 

The Dark Pictures Anthology: Little Hope ще излезе по някое време през лятото, но трейлъра не дава повече подробности. 

Little Hope е втората от осем глави, които Supermassive са запланували за The Dark Pictures Anthology. Студиото е най-известно с изключително интересната игра на ужасите Until Dawn, която се основава на подобен геймплей, който е центриран върху връзката между избор – последствия, които оказват влияние на целия геймплей и завършек на историята.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари