Вижте основните достойнства на Project Resistance в ново видео

0
103

След като през миналата седмица беше публикуван първия тийзър към Project Resistance, Capcom спазиха обещанието си и представиха първи геймплей трейлър към играта, която е самостоятелен проект от света на Resident Evil. Играта представлява екипен асиметричен мултиплейърен кооператив за 4 срещу 1.

В Project Resistance ще се срещнете отново със злата корпорация Umbrella. Този път те отвличат млади хора, подлагайки ги на всякакви зверства само, за да разберат как реагират на страх. Основният злодей тук – The Mastermind – наблюдава с група камери жертвите, изпращайки им различни заплахи – поставя капани, изпраща всякакъв вид чудовища и неживи, и даже използва камерите за стрелба. Вие, един от четиримата оцелели опитни обекта, трябва да се справите с различни заплахи и ситуации, опитвайки се да се измъкнете от лабораторията. Като участник в играта имате различни способности и качества, които ви отличават от другите и в същото време се допълвате с тях. Освен някой от жертвите, може да поемете контрола над The Mastermind, и за пръв път в сериите – самият Mr. X! Когато оцеляващ бъде наранен, той остава на място, докато не му бъде помогнато от негов другар. Не се ли случи това обаче, той умира, след което се появява отново на картата, но това отнема време.

Макар и не голяма, играта звучи супер забавно и със сигурност може да предложи много часове геймплей. Повече за играта, както и информация за бета тестовете, които започват следващия месец, може да намерите на сайта на Project Resistance. Все още нямаме информация за това кога ще излезе тя, но се очаква това да стане ясно скоро.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за