Вижте разликата в новия трейлър на играта Assassin’s Creed III Remastered, сравнена с оригинала

0
297

Ubisoft започва непрекъснато да рекламира предимствата на новото обновено издание на Assassin’s Creed III (в комплект с Liberation). Френската компания реши да публикува видео в YouTube, демонстриращо промените в графиката… а те са много.

В новото издание американската обстановка на играта по нищо не отстъпва на заглавията от тази година. PlayStation Vita спинофа Liberation също е обновен, включени са и всички DLC-та, включително това със странния „Крал Вашингтон“. Assassin’s Creed III Remastered ще е достъпна на 29-ти март за персонални компютри, PlayStation 4 и Xbox One конзоли. Изглежда играта работи и на Nintendo Switch, но Ubisoft официално не е обявила новината.

За собствениците на персонални компютри, играта изисква модерен хардуер. Вероятно от Ubisoft са адаптирали новия им енджин за оригинала, защото изискванията силно ще наподобяват тези на новите Assassin’s Creed Origins и Odyssey. Това не са официални данни, но са съобразени с изискванията от предишни римастъри на Ubisoft.

Минимални системни изисквания:

  • Процесор: Intel Core i5-4460, 2.70GHz; AMD FX -6300 или по-добър
  • Оперативна памет: 8 GB
  • Видеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 или AMD Radeon R7 260x с поне 2GB видеопамет

Ако искате да играете играта във FullHD резолюция на високи настройки, може би ще трябва да имате поне Nvidia GeForce GTX 1060 видеокарта и по-мощен процесор. Имайте предвид обаче, че все пак в новото издание се въвеждат висококачествени текстури и нова система за осветление. Тези подобрения изискват съответните ресурси. За тези които имат сезонния пропуск на Assassin’s Creed Odyssey, ще получат римастъра безплатно. Той ще се продава и отделно (конкретна цена не е уточнена).

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за