Вижте трейлъра на I Am Jesus Christ: Симулаторът, в който ще играете като Иисус

Това не е подранила първоаприлска шега.

2
544
I Am Jesus Christ трейлър

Декември е и вече спокойно можем да се обърнем назад, поглеждайки към изминалите събития в гейм индустрията с облекчение. 2019 беше тежка година и негодуванието на геймърите ехти все така силно по целия свят. 

Не малко се изписа какви са причините, поради което ще премина директно на весела, да не кажа коледна вълна, като ви представя може би най-святата игра идващата на пазара до момента, а именно I am Jesus Christ.

Вместо да сте въплъщение на поредния екранизиран Marvel-ски супергерой, който се бори за човечеството; вие ще влезете в ролята на един от най-свещените образи в религиозния свят – Иисус Христос. 

Преди да зададете въпроса дали ще може да ходите по вода; или да лекувате болните, които срещате по своя път; или да възкресявате мъртвите със своите свръхестествени способности; а може би да прокуждате демонични създания. От PlayWay отговарят кратко, заявявайки, че играта ще се придържа максимално близо до битието на Иисус.  

 “Играчите ще се впуснат в реалистичен симулатор, който предимно се базира на истории от Новия завет. Следвайки пътят на Иисус отпреди 2000 години, вие ще се поставите на мястото на един от най-силните и влиятелни хора живяли някога.

Подобно на чудесата описани в Библията, играчите ще могат да използват неговите способности за да се борят със злото в името на спасението на хората. Нещо повече – от първо лице ще се сблъскате със Сатаната, ще извършвате екзорсизъм на демони, както и ще можете да успокоявате морските бури”.

Не е изненадващо, че след излизането на трейлъра, I Am Jesus Christ създаде бурни дискусии, от който най-вече изпъкват тези с насмешка. Оставям на вас да решите дали ще приемете на сериозно или не това заглавие. 

Все още не е обявена конкретна дата на излизане, както и цена, освен, че ще се появи в Steam. За момента играта е потвърдена, че ще се поддържа само от PC и може би това е по-скоро за добро.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари